VDK Bliksemsneldamtoernooi

Dammen om Arie Jacob Storm Cup twee dagen later

Ik ben een beetje dom geweest. Het bliksemsneldamtoernooi om de kolossale Arie Jacob Storm Cup kan natuurlijk nooit op Hemelvaartsdag worden verspeeld. Dat botst met zijn geloofsopvatting en hij zou dit ook nooit hebben goedgekeurd. Uit respect hiervoor hebben we besloten dit nu echt laatste reünie-evenement van de voormalige Vriendendamkring (1967-1987) twee dagen later, dus op zaterdag 28 mei van stapel te laten gaan. Nog steeds als onderdeel van de Haagse Damdriedaagse. Daardoor verhuist het openluchtsneldamtoernooi naar de donderdag. Daarover volgt binnenkort meer informatie.

Plaats van handeling is ISV De Kameleon, Veldzicht 20, Den Haag, Aanvang: 10.00 uur. Speeltempo: 3 min. + 3 sec. per zet. Iedereen mag meedoen mits hij/zij de VDK uit.ervaring kent of laten we zeggen een warm hart toedraagt. Aanmelden voor 1 mei via [email protected]

Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 en dat is inclusief een lunch. Gaarne voor 1 mei overmaken  naar bankrekeningnummer NL60INGB0005826700 t.n.v. de Stichting The Hague Open. Wie zich al heeft aangemeld moet nog wel even bevestigen of hij/zij nu ook op zaterdag naar Den Haag zal komen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er voorronden verspeeld, gevolgd door een finale met drie groepen. Dit in de vorm van een rondtoernooi of Zwitsers.

Ton Sijbrands

Ton Sijbrands heeft ook dit keer zijn komst toegezegd. Hij zal een kloksimultaan spelen tegen acht tegenstanders. Deze worden door ons in samenspraak met de ‘uitverkorenen’ en met Ton geselecteerd.

Hopelijk tot 28 mei. Namens de Stichting The Hague Open en de voormalige Vriendendamkring, Fred Ivens

Datum

28 mei 2022

Tijd

10:00 - 18:00
Categorie

Organisator

Stichting The Hague Open
Telefoon
06-14033757
Email
[email protected]
QR code